NEXARS ARTIST DILA STELLAR HAR SLÄPPT SIN FÖRSTA EGNA SINGEL "DID YOU SLEEP"

Nexar Music Ltd's artist Dila Stellar har släppt den egenskrivna låten "Did You Sleep". Låten finns på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.

Dila följer om ca två veckor upp med en video till låten som har spelats in och producerats i Moskva, samt med mixar av låten gjorda av den svenske producenten Emil Hellman (SoundFactory). Under senaste året så har Dila jobbat med att bygga sitt artistnätverk i Moskva samt skriva egna låtar.

- Det ska bli intressant att följa Dilas utveckling som soloartist efter att hon fram till nu endast släppt material som feature-artist på andras produktioner. Dila Stellar har den stjärnglans och potentialen att vinna och hitta fans över hela världen, med en exotisk bakgrund och med en aura av Styrka, Självständighet och Oberoende, som kan inspirera andra och vara en förebild, säger Richy Arnold, Music & Relationsansvarig på Nexar Group.

"Did You Sleep" kommer att distribueras, promotas och marknadsföras tillsammans med Nexar Musics globala samarbetspartner Ditto Music.

Lyssna på låten här: https://ditto.fm/didyousleep

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Richy Arnold, Music & Relations, telefon +46 705-69 55 41, e-post: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.

Bifogade filer

200518_Dila.pdf

Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83