REGMAR

NEXAR INGÅR SAMARBETE MED CHROMAWAY

Nexar och ChromaWay inleder samarbete med fokus på afrikansk fotboll, fansengagemang och utveckling av Nexars TV format Football Dreamz genom anslutning till ChromaWays African Legends NFT-Plattform. ChromaWay är en branschledande teknikleverantör inom området blockchain och Web3-utveckling. ChromaWay bygger, hanterar och utvecklar community-drivna plattformar fokuserade på fansengagemang samt är en av tre potentiella tekniska partner till EU, Europeiska unionen.

Målsättningen är att genom Nexars relationer med afrikanska fotbollslegender och kännedom om afrikansk fotboll tillföra kvalitativt innehåll till ChromaWays sportvertikal, African Legends NFT-plattform i syfte att utveckla afrikansk fotboll.

Nexar ser stora möjligheter till nya intäkter genom African Legends, försäljning av NFT samlarkort på legender, speciella fotbollsminnen med verkliga förmåner för fansen, insamlingsplattform för lokala projekt till exempel anlägga fotbollsplaner, starta fotbollsskolor och TV formatet Football Dreamz i anslutning till African Legends och andra produkter i ChromaWays verksamhet.

Parterna har även kommit överens om att inom 12 månader utvärdera möjligheten att etablera ett gemensamt bolag.

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 juni 2023. För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Joachim Kamph, VD Nexar Group AB
telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected] 

Anders Petersen CFO Nexar Group AB
telefon +45 2620 0696, epost: [email protected] 

Om Nexar

Nexar är ett globalt företag med tv-format inom fotboll, sport- och spelarmanagement

med kontor i Sverige. Bolaget har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-Tv, tv och radio. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83