REGMAR

Nexar Group ingår samarbetsavtal med Stars of Egypt gällande arabisk version av TV - reality programmet Football Dreamz

Nexar har fått frågan att producera en arabisk version av Football Dreamz och kommer därmed att ingå samarbetsavtal med Stars of Egypt. Stars of Egypt har pågående samarbete med Ministry of Youth and Sports och ett kvalitativt kommersiellt nätverk med god lokal kännedom kring talangutveckling. Tillsammans bidrar det till en spännande planerad inspelning av Football Dreamz i Kairo under senare delen av kvartal 1, 2024. Intäkter från programmet baseras primärt genom avtal med TV-mediaföretag, produktplacering och TV reklam.

Stars of Egypt är en framväxande nationell talangplattform för fotbollsspelare i åldrarna 5 till 19 år under överinseende av Ministry of Youth and Sports. Med fler än 32 miljoner människor under 14 år har Egypten en enorm potential att upptäcka nya talanger och utveckla framtida fotbollsstjärnor.

Samarbetet innebär att Stars of Egypt blir Nexars partner i flertalet arabisktalande afrikanska länder såsom bland annat Algeriet, Egypten, Marocko, Tunisien, Libyen och i Mellan Östern länder som Förenade Arabemiraten, Irak, Jordanien, Kuwait, Libanon, Oman, Qatar och Saudiarabien. Syftet är att marknadsföra Football Dreamz för ledande tv-kanaler och produktionsbolag i olika territorier för att på så sätt uppnå en bred tv-distribution främst i Nordafrika och i Mellan Östern. Målet är också att hitta talangfulla spelare till den arabiska versionen av Football Dreamz.

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 augusti 2023 kl. 10:00.

2023-08-21

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Joachim Kamph, VD Nexar Group AB
telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected]
Anders Petersen CFO Nexar Group AB
telefon +45 2620 0696, epost: [email protected] 

Om Nexar Group
Nexar med huvudkontor i Sverige, är ett företag som utvecklar Tv-format, främst inom fotboll men också andra sportgrenar. Bolaget arbetar även med spelarmanagement för unga talangfulla fotbollsspelare främst från Afrika. Bolaget har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat bl.a. reality programmet Football Dreamz. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83