REGMAR

Nexar Football ingår samarbetsavtal

Nexar Football AB, dotterbolag till Nexar Group AB, ingår samarbetsavtal med Self Made Academy med exklusivitet i länderna Nigeria, Ghana, Benin, Elfenbenskusten och Senegal.

Self Made Academy är en tränings-App som hjälper fotbollsspelare att utvecklas med en tydlig personlig träningsplan för olika ålderskategorier. Träningsuppläggen följer spelarnas utvecklingskurva genom regelbundna tester och specialanpassade övningar.

- Vi har sett ett stort behov bland spelare att få tillgång till personligt anpassade träningsupplägg som är mätbara och som ger spelarna struktur i sin privata träning. Vid våra olika uttagningsprogram till tv-formatet Football Dreamz, kan vi ge tusentals spelare möjligheten att få personliga träningsprogram genom ett effektivt verktyg med mängder av tekniska övningar. Det ger oss möjlighet att ge en kvalitativ uppföljning och support till våra unga talangfulla spelare, säger Joachim Kamph, VD Nexar Football.

Marknadsföringen av Self Made Appen påbörjas i Benin och Nigeria, med start i juni och i samband med olika uttagningsprogram till tv-programmet Football Dreamz i augusti.

- Vi ser fram emot samarbetet med Nexar Football på den afrikanska marknaden där Nexar Football har en stark ställning i många länder och ett högkvalitativt kommersiellt nätverk som ger oss speciell möjlighet att snabbt marknadsföra vår produkt. Vår målsättning är att nå en försäljning av Self Made Appen till sju tusen spelare under 2021. En viktig faktor för att uppnå målet är produktplaceringen som sker i tv-programmet Football Dreamz med möjlighet till över 30 miljoner tittare i Nigeria. Prisbilden kommer att ligga på 70-80 SEK per månad och spelare beroende på land. Parterna, Nexar Football och Self Made Academy delar lika på intäkterna, säger Hamid Kabodvand, VD Self Made Academy.

Avtalet ger även parterna möjlighet att starta joint venture med fokus på den afrikanska marknaden som helhet, när samarbetet uppnått önskat resultat.

Denna information är sådan information att Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 4 maj 2021 kl 15.20.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Joachim Kamph, VD Nexar Group AB

telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected]

Olof Hermelin, CFO Nexar Group AB

telefon +46 707 89 81 77, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83