NEXAR FÅR NY ORDER PÅ 1,5 MSEK

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL fått en ny order avseende produktion av ett nytt, egenutvecklat radioformat. Programmet skall produceras och sändas under tre månader med start i mitten av september. Detta är det tredje radioformatet som Nexar får i uppdrag att producera för mediehuset Á punt i Valencia.

Ordervärdet för de tre månaderna av det nya radioformatet är 1,5 MSEK och Nexar hoppas få ett förlängt kontrakt efter dessa tre månaders produktion. Radioformatet kommer att sändas varje vardag under 1,5 timme och är en del av radiostationens prime time sändningar på dagtid.

- Ett bra samarbete med Á punt sedan starten förra hösten tillsammans med kvalitativa leveranser från vårt team i Valencia gör att vi nu fått ännu en affär på plats med detta mediehus. Samarbetet har nu gett oss produktionsuppdrag för tre olika egenutvecklade radioformat och vi hoppas naturligtvis på ett bra utfall även för detta nya radioformat, säger Mats Johansson, VD Nexar Group AB (publ).

Det nya radioformatet kommer ha delvis samma produktionsteam som formatet Sessio Golfa, som Nexar har producerat och sänt sedan hösten 2018. Det nya formatet har erhållit en attraktivare sändningstid under prime time och därmed ökar chanserna för fler lyssnare. Sessio Golfa planeras därför inte att produceras under samma period. För Nexars format Vides de Ciencia, som producerades och sändes under fyra månader tidigare i år, är inga beslut ännu tagna av Á punt gällande en eventuell förlängning.

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 augusti 2019 kl 08:45. 

2019-08-01

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected] 

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England.

Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar.

Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83