HYBRID SLÄPPER IDAG SIN ANDRA SINGEL "LEAVE WITH ME"

Nexar Music Ltd släpper nu den andra singeln för artisten Hybrid. Låten "Leave With Me" finns från och med idag på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.

Hybrid kom fram via Nexars egenutvecklade talangshow Aim2Fame, som sändes 2017. Han har sedan dess jobbat på sin karriär tillsammans med Nexar Music i London. Han har bl a samarbetat med välkända låtskrivare och producenter som är knutna till Nexars engelska nätverk.

I november 2018 släppte Hybrid sin debutsingel "Make A Move". Låten har streamats via digitala plattformar drygt 100 000 gånger.

Låten "Leave With Me" är producerad tillsammans med KZ (Wretch 32, Emeli Sande m fl) och mixad av Darren Poole, som är en av medgrundarna av Nexar Music. Låten kommer att distribueras, promotas och marknadsföras tillsammans med Nexar Musics globala samarbetspartner Ditto Music.

Nexar Music har också spelat in en video till "Leave With Me" som finns på bl a Youtube. Videon är inspelad i Valencia av Nexars spanska team och med Jono Hart, en av medgrundarna till Nexar Music, som producent.

Lyssna på Leave With Me: 
https://ditto.fm/leavewithme
Videon släpps på Youtube under kvällen den 19 juli och kommer finnas på samma länk.

Planen är att Hybrid skall släppa ytterligare två till tre låtar kommande halvåret.  

För mer information om Nexar Music, besök vår hemsida: www.nexarmusic.com 

2019-07-19

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected] 

Om Nexar
Nexar är ett globalt musik- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har idag skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även ett musikbolag där man signar och lanserar nya artister, varav några av talangerna har kommit fram via de egenutvecklade talangformaten.
Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83