Vd och styrelse tecknar aktier för 8,4 MSEK

Nordic SME-listade Free2Move Holding AB - specialiserat på att förbättra fastigheters driftnetto -har bland annat via plattformen 2Connect en lösning för att spara upp till 50 procent av fastigheters driftkostnad.

Som tidigare har informerats om; bland annat i Memorandumet, så tecknar Free2Move Holding ABs ledning och styrelse aktier för 8,4 miljoner kronor i den pågående emissionen.
VD, Leif Syrstad tecknar aktier för 1 MSEK samt ordförande Didrik Hamilton tecknar tillsammans med övrig styrelse aktier för 7,4 MSEK.

Free2Move Holdings VD Leif Syrstad kommenterar:

-  Jag är väldigt stolt över bolagets utveckling. Som bokslutskommunikén visade var 2022 ett rekordår avseende omsättningen. Under början på innevarande år fortsätter affärsvolymerna att öka. Vi har med vår teknikplattform 2Connect i kombination med våra solcell- och ventilationsprodukter visat att vi kan hjälpa fastighetsägare att spara pengar. Det är oerhört glädjande att intresset för våra besparingslösningar fortsätter att öka och jag ser fram emot ett starkt 2023. Genom att via eget bolag teckna aktier för 1 MSEK vill jag visa att jag tror på framtiden för Free2Movekoncernen.

Emissionsvillkoren i korthet:

Teckningskurs: 0,21 SEK

Teckningsperiod: Från och med den 14 februari 2023 och till och med den 1 mars 2023.

Information om vår emission hittar Ni här:
https://investor.free2move.se/foeretraedesemission-2023/

2023-02-28

För ytterligare information, vänligen kontakta

Leif Syrstad,
Vd Free2Move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: [email protected]

Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Free2Move

Free2Move Holding AB - en börsnoterad koncern som investerar i och utvecklar entreprenörsdrivna bolag inom förnybar energi och ny teknik - med syfte att stoppa resursslöseri och onödiga CO2-utsläpp som orsakas av fastigheter och dess teknik. Därmed kan fastighetsägares driftnetto förbättras avsevärt. Det innebär att vi med förnybar energi och med befintlig teknik som bas skapar digitala lösningar som styr fastighetens drift, vilket ger kunderna garanterade besparingar och förbättrad hållbarhet.

Free2Move Holding AB, baserat i Stockholm, är ett koncernbolag. I koncernen ingår Free2Move AB, Solortus AB, Sydvent AB samt det Malaysiabaserade utvecklingsbolaget Sensmaster Sdn. Bhd.


Om Free2Move

Prenumerera

Få löpande information från Free2Move via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn F2M ISIN-kod SE0011414283 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Leif Syrstad CEO, Free2Move Holding AB [email protected] +46 708 660 703