REG

Nytt avtal mellan Free2Move AB och Svenska Mässan

Free2Move Holding AB ("Free2Move" eller "Bolaget"), som är noterat på NGM Nordic SME, Svenska Mässan fördjupar och förlänger samarbetet med "Visualisering till kökspersonal". Free2Move är verksamt på marknaden för förnybar energi och proptech-marknaden i Sverige. Med proptech-marknaden avses lösningar för effektivare drift av fastigheter.

 Detta delprojekt fokuserar på att förbättra arbetsflöden i restaurangköken med hjälp av Free2Moves plattform, 2Connect.

 Tidigare projekt - Uppkoppling av testkök

I den inledande delen av samarbetet implementerades energimätning i ett utvalt testkök där samtliga köksinventarier med hög energianvändning kopplades till 2Connect. Exempelvis spisar, frysar, kylrum, diskmaskiner men också själva kökslokalen.

 Visualisering och Insikter

I kommande fas/del läggs fokus på att utveckla och implementera visualiseringsverktyg för kökspersonalen. Dessa verktyg skall ge en intuitiv och lättanvänd översikt över energianvändning och nyckeldata i köken. Ett av målen är att mäta varje måltids klimatavtryck och ge Svenska Mässan möjlighet att analysera data, identifiera trender och fatta välgrundade beslut för att optimera verksamheten.

 Med de nya visualiseringsfunktionerna i 2Connect får Svenska Mässan inte bara tillgång till korrekt rådata, utan även möjlighet att omsätta denna data till konkreta insikter och åtgärder. Detta leder till både ekonomiska och miljömässiga fördelar genom direkt åtgärdande av de insikter som visualiseringarna ger.

 "Vi är stolta över vår förmåga att hantera komplexa digitala lösningar för stora och ofta krävande kunder. Genom vårt samarbete med Svenska Mässan visar vi vår kapacitet att leverera högkvalitativa och innovativa tjänster som stödjer deras verksamhet. Det förtroende som Svenska Mässan visar genom att återkomma till oss med nya köp och uppdrag är ett tydligt bevis på vår förmåga att skapa långsiktiga värden för våra kunder. Ständiga förbättringar ligger i vårt DNA och därför naturligt för oss att fortsätta med utveckling och ständigt anpassa vår plattform och tjänster för att möta de växande behoven. Jag ser fram emot att fortsätta stödja våra kunder med hållbara och effektiva lösningar" säger Jan Ström VD Free2Move AB

 Mer om Svenska Mässan

Varje år väljer cirka 2 miljoner människor från hela världen att komma till Svenska Mässan och Gothia Towers för att mötas, äta och bo, utveckla affärer, produkter eller idéer. Här hittar du allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak.

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta
Jan Ström, VD operativa bolag i Free2Movekoncernen 
tel: +46 735 136 947
e-post: [email protected]

Leif Syrstad, VD Free2move Holding AB
tel: +46 708 660 703,
e-post: [email protected]

Om Free2Move

Free2Move Holding AB - en börsnoterad koncern som investerar i och utvecklar entreprenörsdrivna bolag inom förnybar energi och ny teknik - med syfte att stoppa resursslöseri och onödiga CO2-utsläpp som orsakas av fastigheter och dess teknik. Därmed kan fastighetsägares driftnetto förbättras avsevärt. Det innebär att vi med förnybar energi och med befintlig teknik som bas skapar digitala lösningar som styr fastighetens drift, vilket ger kunderna garanterade besparingar och förbättrad hållbarhet.

Free2Move Holding AB, baserat i Stockholm, är ett koncernbolag. I koncernen ingår Free2Move AB, Solortus AB, Sydvent AB samt det Malaysiabaserade utvecklingsbolaget Sensmaster Sdn. Bhd.

 Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.


Om Free2Move

Prenumerera

Få löpande information från Free2Move via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn F2M ISIN-kod SE0011414283 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Leif Syrstad CEO, Free2Move Holding AB [email protected] +46 708 660 703