Free2move Holding förstärker organisationen

Free2move AB fortsätter att stärka sin organisation. Marknadsföring och försäljning är områden med potential men som kräver ökat tryck.

Lotta Halén är nyanställd som Key Account Manager att svara för bolagets försäljning mot direktkunder och partners. Lotta är en erfaren KAM och Business Unit Manager med mångårig erfarenhet inom IT-branschen från både distributör och leverantör sidan. Hon blir ett viktigt tillskott när det gäller möta kunders behov, intensifierad kundbearbetning och offensiv satsning på att marknadsföra våra tjänster och produkter som ligger framför oss. Detta för att inta en ledande position inom Industriell IoT. Samtidigt fortgår förstärkningen inom produktutveckling med rekrytering av fler medarbetare vid dotterbolaget i Malaysia

Stockholm 2017-11-01

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta
Leif Syrstad, VD Free2move, tel: +46 708 660 703, e-post: [email protected]

Om Free2move

Free2move erbjuder produkter och tjänster inom Industriell IoT (Internet of Things) i form av intelligenta sensornätverk. Free2moves huvudsakliga tillämpningsområde är inom fastighetsautomation och infrastruktur. 2007 noterades bolaget på Nordic Growth Market (NGM) aktiemarknad. Verksamhet bedrivs i Sverige och Malaysia.


Om Free2Move

Prenumerera

Få löpande information från Free2Move via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn F2M ISIN-kod SE0011414283 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Leif Syrstad CEO, Free2Move Holding AB [email protected] +46 708 660 703