REGMAR

CDONs CFO lämnar

CFO, Niclas Szieger, har idag beslutat att lämna sin nuvarande position i CDON.

"Niclas har varit en stor tillgång för CDON och en nyckelperson i bolagets transformation från e-handlare till digital marknadsplats. Han har framgångsrikt byggt upp finansavdelningen och genomfört marknadsnotering av bolaget. Jag vill tacka Niclas för hans insats på CDON och önskar honom all lycka i framtiden.", säger Josephine Salenstedt, styrelseordförande för CDON.

"Jag är tacksam över tiden med CDON och stolt över den plattform vi byggt för att ta nordisk e-handel vidare. Jag övertygad om att CDON och teamet nu står väl rustat för nästa period av hög tillväxt." säger Niclas Szieger, CFO.

Niclas kommer att fortsätta i sin nuvarande roll i sex månader eller tills dess att en ny CFO tillträder. Rekryteringsprocessen av en ny CFO inleds omgående.

Denna information är sådan som CDON AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades för offentliggörande genom angiven kontaktpersons försorg 2021-07-26 kl 12:45 CEST.

För ytterligare information kontakta:

Allan Junge-Jensen
Tillförordnad VD
[email protected]

Eric Thysell
Investor Relations Manager
E-post: [email protected]

Certified Adviser
FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.
Telefon: +46 (0) 8 528 00 399
E-post: [email protected]

Om CDON

CDON grundades 1999 och är idag Nordens största marknadsplats. Under 2020 hade vi över 120 miljoner besök och 2,3 miljoner aktiva kunder. Kunderna kan välja att handla och jämföra priser på miljontals produkter vilket är det överlägset bredaste sortimentet bland nordiska e-handlare. Över 1 500 handlare erbjuder sitt sortiment på CDON:s plattform för att öka sin försäljning. Detta ger CDON ett brett sortiment som omfattar miljontals produkter inom film, musik, TV- och datorspel, kontorsvaror, böcker, leksaker, hemelektronik, vitvaror, sport, friluftsprodukter, skönhetsvård, mode, skor, datorer och datorprodukter. CDON är listat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet CDON.


Om CDON

Prenumerera

Få löpande information från CDON via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CDON ISIN-kod SE0015191911 Certified Adviser FNCA

IR-Kontakt

Carl Andersson CFO (Chief Financial Officer) [email protected]