CDON rekryterar Martin Lundhgren till rollen som Head of Technology

Som ett led i vidareutvecklingen av Nordens ledande marknadsplats rekryteras nu Martin Lundhgren till rollen som Head of Technology. Martin tillträder sin nya roll den 21 februari 2022.

Martin kommer senast från Visma Draftit som utvecklingschef där han har byggt en utvecklingsavdelning från grunden och ansvarade för utvecklingen av ett nytt molnbaserat system.

- Vi är väldigt glada att välkomna Martin Lundhgren till CDON. Han har värdefull erfarenhet från att bygga skalbara och framtidssäkra lösningar, och vi ser fram emot samarbetet med Martin som ledare för utvecklingsarbetet inom vår teknik, säger Eldar Terzic, CPTO på CDON i en kommentar.

För ytterligare information kontakta:

Peter Kjellberg

CEO

E-mail: [email protected]


Certified Adviser
FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.
Telefon: +46 (0) 8 528 00 399
E-post: [email protected]

Om CDON

CDON grundades 1999 och är idag Nordens största marknadsplats. Under 2020 hade vi över 120 miljoner besök och 2,3 miljoner aktiva kunder. Kunderna kan välja att handla och jämföra priser på miljontals produkter vilket är det överlägset bredaste sortimentet bland nordiska e-handlare. Över 1 500 handlare erbjuder sitt sortiment på CDON:s plattform för att öka sin försäljning. Detta ger CDON ett brett sortiment som omfattar miljontals produkter inom film, musik, TV- och datorspel, kontorsvaror, böcker, leksaker, hemelektronik, vitvaror, sport, friluftsprodukter, skönhetsvård, mode, skor, datorer och datorprodukter. CDON är listat på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet CDON.


Om CDON

Prenumerera

Få löpande information från CDON via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CDON ISIN-kod SE0015191911 Certified Adviser FNCA

IR-Kontakt

Carl Andersson CFO (Chief Financial Officer) [email protected]