Symbioteq Holding AB köper Key2Compliance AB

Ett bredare tjänsteutbud med ett större fokus på utbildning och kurser - det blir resultatet när Key2Compliance AB blir ett helägt dotterbolag till Symbioteq Holding AB. I samband med affären slås bolagen även ihop rent fysiskt och flyttar till nya lokaler i Gamla Stan i Stockholm.

De nya uppgraderade regelverk som kommer att införas under 2021 ställer allt högre krav på aktörerna inom Medical Device-branschen, inte bara i EU utan även globalt. Därmed ökar efterfrågan på kompetensutveckling.

- Key2Compliance passade bra för Symbioteq Holding av många anledningar, men framför allt gör det oss till ett större och starkare bolag. Vi fortsätter att ha fem affärsområden, men lägger i och med detta ett större fokus på utbildningar och kurser, säger Jan Hellqvist, CEO på Key2Compliance.

De sammanlagt 46 anställda kommer att märka affären på tydligast möjliga sätt: när företagen slås ihop kommer de att flytta in i gemensamma lokaler på Skeppsbron i Gamla Stan i Stockholm.

- Många av våra mer seniora konsulter älskar att stå på scen och berätta om sina kunskaper. När vi nu fokuserar mer på kompetensutveckling och utbildning kommer de få större möjligheter att göra det, säger Jan Hellqvist.

Key2Compliance är ett konsultföretag som mestadels arbetar mot Medical Device-bolag men även läkemedelsbolag inom fem affärsområden:

  • Quality Assurance
  • Regulatory Affairs
  • Biologiska Utvärderingar & Toxikologi
  • Utbildningar och Kurser
  • Klinisk Utveckling

Man har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Key2Compliance grundades på 90-talet av Anna Lundén och Lars-Eric Ellow och Symbioteq grundades vid samma tid av Tomas Camnell. Alla finns fortfarande kvar i bolaget.

Mer information finns på www.key2compliance.com

För ytterligare information, kontakta vänligen Jan Hellqvist, CEO:
+46705612519
[email protected]


Om Key2Compliance

Prenumerera

Få löpande information från Key2Compliance via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat