REGMAR

Rentunders emission fullt garanterad

Rentunder Holding AB genomför en nyemission på 5,6 MSEK med företräde för aktieägarna. Bolagets huvudägare Alvén Invest AB har idag gått in och kostnadsfritt garanterat emissionen till fullo. Samtliga i styrelsen och anställd personal i bolaget har också meddelat att de avser delta i emissionen.

Styrelsen i Rentunder Holding AB ("Rentunder" eller "Bolaget") har beslutat genomföra en
nyemission om 5,6 MSEK med företräde för Bolagets befintliga aktieägare. Bolagets huvudägare Alvén Invest AB har idag gått in och garanterat emissionen till fullo. Garantin sker helt kostnadsfritt. Samtliga i styrelsen och anställd personal i bolaget har också meddelat att de avser delta i emissionen. Ett emissionsmemorandum kommer offentliggöras innan teckningstiden påbörjas.

För ytterligare information kontakta:
Mikael Alvén, Styrelseordförande
[email protected]
+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SME. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com
Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 september, 2024.


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451