Ännu ett nytt språk - nu är det dags för Bonzun IVF på portugisiska!

Som tidigare meddelat så finns en strategi och målsättning för global uppskalning av IVF-appen och där en lansering av fler språk är en av de viktigaste komponenterna för lyckad expansion. Nu har turen kommit till portugisiska som är ett nyckelspråk för att bredda marknaden i Sydamerika.

"Självklart finns det en tanke med vilka språk vi väljer att lansera och att nu kunna tillhandahålla portugisiska är ett otroligt viktigt steg för att bygga en marknad i Sydamerika, tillsammans med spanska som lanserades för ett par veckor sedan. Nu finns alltså appen på engelska, förenklad kinesiska, svenska, tyska, spanska och portugisiska. I och med den nya lanseringen så ökar vi vår räckvidd enormt och mer är på gång, vi ser med stor tillförsikt på framtiden" säger Bonnie Roupé, VD på Bonzun.

Upp emot 240 miljoner människor i världen talar portugisiska, det är ett av EUs officiella språk och ett världsspråk som talas i många olika delar av världen. Brasilien är det största landet där portugisiska är det officiella språket med närmare 200 miljoner invånare. Brasilien är känt för korta väntetider vid IVF-behandlingar och finns till för alla, oavsett familjesammansättning (heterosexuella, homosexuella eller singel) vilket gör det även till ett attraktivt land för medicinsk turism.

Bonzun IVF finns i och med den portugisiska lanseringen nu tillgänglig på språken svenska, engelska, tyska, spanska, portugisiska och förenklad kinesiska.

Om Bonzun IVF:
Bonzun IVF är ett digitalt stöd för IVF-kliniker och patienter som syftar till att öka sannolikheten för användaren att lyckas med IVF-behandlingen samt reducera dennes stress under behandlingen genom tillgång till korrekt information om användarens individuella behandling.

Bonzun IVF, vilken är en applikation som lanserades på AppStore och Google Play 2019, är utvecklad för att ge support och information till individer inför eller under en IVF-behandling. Applikationen ändrar språk automatiskt baserat på vilket språk användaren har på sin mobila enhet och är nu tillgänglig på svenska, spanska, engelska, kinesiska och tyska.

Applikationen syftar till att underlätta IVF-behandlingen, bland annat genom att påminna

användaren om att ta rätt läkemedel vid rätt tillfälle och reducera stress genom att ge tillgång till korrekt information om den egna behandlingen. Applikationen formar sig efter den specifika användarens behov och guidar genom hela IVF-behandlingen, steg för steg, samt ger information i syfte att öka kunskapen om hur IVF-behandlingen skall genomföras.

Bonzun IVF är CE-märkt enligt europeisk standard för medicintekniska produkter och allt innehåll är medicinskt granskat av IVF-läkare, forskare, barnmorskor och fertilitetsexperter.

För ytterligare information:
Bonnie Roupé, VD
Tel: 073-414 91 49
E-post: [email protected]

Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen av att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett förståeligt och smart sätt till allmänheten. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. I slutet av 2019 släpptes Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. Företagets senaste tillskott, Bonzun evolve, är ett interaktivt digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: [email protected].


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission