REG

Joakim Stenberg i Placerapodden: Stora möjligheter inom småbolag!

Vår förvaltare Joakim Stenberg gästade i veckan Placerapodden och delade med sig av sina insikter kring Finserve Micro Cap Fund och de unika möjligheterna som finns inom småbolagssegmentet.

"De minsta småbolagen släpar efter de större och har stor potential att komma ikapp i takt med sänkta räntor och högre riskaptit." - J. Stenberg

Vill du höra mer om hans syn på småbolagens tillväxtpotential, lovande sektorer och hur fonden hanterar risker? Missa inte detta om du vill få en inblick i en annorlunda småbolagsfond!

Hitta podden här: https://www.placera.se/placera/redaktionellt/2024/09/18/svenska-smabolag-varldens-basta-tillgangsklass.html

För ytterligare information vänligen kontakta:

Förvaltare Joakim Stenberg

+46-70-553 52 67

[email protected]

Finserve Small Cap Fund är en regelstyrd fondstrategi som satsar på äkta svenska mikrobolag noterade på Stockholmsbörsens prestigefyllda huvudlista. Baserat på historiskt robusta empiriska metoder, siktar fonden på att tillhandahålla en välbalanserad portfölj som med mål att erbjuda högre avkastning justerad efter risk jämfört med referensindex (Ett brett Micro Cap index) och konkurrerande fonder.


Om Finserve Micro Cap

Webbplats
finserve.se/fonder/aktiefonder/finserve-micro-cap-fund
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Finserve Micro Cap via e-post.