Breakit lanseras som premiumkanal i IR-plattformen beQuoted Arena

Nu kan beQuoteds kunder publicera sina pressmeddelanden direkt i ett flöde på Breakits förstasida och nå ut på den svenska tech- och startup-marknaden. Premiumkanalen finns i IR-plattformen Arena som används av börsbolag för att kommunicera med investerare, journalister, myndigheter och andra intressenter.

"Breakit är den ledande nyhetssajten för svenska techbolag och startups. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att synas i ett högintressant segment. Därtill att de når en attraktiv målgrupp med entreprenörer och investerare", säger Thomas Lindgren, vd beQuoted.

Med 250 000 unika besökare och över 1 miljon sidvisningar i veckan når Breakit driva, nyfikna ledare, investerare och affärsänglar i det nya näringslivet. 67% av läsarna har något typ av ägarskap på bolaget de arbetar på. Största målgruppen är verksamma inom IT/Saas, bank/finans, retail och media.

"Det känns bra att få samarbeta som premiumpartner med en framåtriktad aktör som beQuoted. Breakit har en stark marknadsposition bland beslutsfattare inom det nya näringslivet och vi har sett mycket goda resultat av den premiumexponering som beQuoteds kunder nu får tillgång till", säger Malin Karlunden, försäljningschef Breakit.  

För ytterligare information:
Thomas Lindgren, vd beQuoted AB
Telefon: 070-536 52 33
E-post: [email protected]

Om beQuoted
beQuoted erbjuder tjänster för börsnoterade bolag, bland annat distribution av nyheter, skötsel av webbplatser och rådgivning inom finansiell kommunikation. Målgruppen är bolag som vill kommunicera med investerare och journalister på ett resultatinriktat och effektivt sätt.


Om beQuoted

Webbplats
www.bequoted.com
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från beQuoted via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat