Urb-it AB (publ) utser ny CTO

Urb-it AB (publ) utser Anders Jönsson till teknisk chef (CTO). Anders har arbetat som konsult hos Bolaget sedan september 2017 och har mångårig erfarenhet av att bygga, utveckla och leda tekniska organisationer.

I takt med affärens utveckling under hösten 2018 väljer Urb-it att bredda och stärka sin organisation för att möjliggöra nästa fas i Bolagets utveckling. I den nyinrättade rollen som Chief Technical Officer (CTO) har Bolaget utsett Anders Jönsson, som närmast kommer från rollen som Team Lead och Agil Coach i Bolagets produktutvecklingsteam, där han haft en avgörande roll i att skapa ett snabbrörligt produktutvecklingsteam.

- Anders har under det gångna året haft en avgörande betydelse för Urb-it i arbetet med att förenkla och stabilisera bolagets tekniska plattform. Med sin tidigare erfarenhet såväl som kompetens och kunnande för vår affär och plattform, är Anders i det närmaste ett idealiskt tillskott för oss i den här fasen. Han tillträder omedelbart, under november månad, säger Kevin Kviblad, CEO.

Anders är 35 år, har en Master i Informationsteknik från Karlstad Universitet och har tidigare arbetat hos Tradera / e-bay, Expressen och ICA Gruppen.

Stockholm 2018-11-19

För mer information vänligen kontakta:

Kevin Kviblad, CEO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 76 310 28 39

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information besök: www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50.


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB