Urb-it AB (publ) utökar sitt samarbete med MediaMarkt i Gallerian

Urb-it AB (publ) och MediaMarkt i Gallerian, Stockholm, utökar nu sitt samarbete för att erbjuda flexibla leveranser till ännu fler kunder i Stockholm. För kunderna innebär samarbetet att de kan få sina varor levererade till sig inom en timme och till den plats som de själva önskar. Dessutom med fördelen att tjänsten innebär minimal miljöpåverkan.

Samarbetet innebär att Urb-it och MediaMarkt går från att enbart erbjuda Urb-its tjänster till företagskunder till att nu inkludera privatkunder. Alla kunder som handlar hos MediaMarkt i Gallerian kommer att få möjligheten att få varan levererad vid en tid och plats som de själv önskar och med minimal miljöpåverkan. För kunder boende i Stockholm kan leveranserna dessutom ske inom en timme. Leveranserna sker med Urb-its crowdsourcade community av leveransassistenter, så kallade Urbers, som gör leveranserna till fots, eller via kollektivtrafik.

"Att utöka det goda samarbetet som vi har med MediaMarkt känns så klart väldigt roligt. Vi har tidigare enbart levererat till företagskunderna och nu med den nya satsningen får vi chansen att visa alla kunder hur en riktigt bra leveransupplevelse kan se ut. Elektronik är ett segment som vi varit inne i relativt länge, så vi vet vad kunderna förväntar sig. Vi är övertygade om att vi tillsammans med MediaMarkt kommer att ge kunderna ett leveransalternativ som både ökar kundnöjdhet och lojalitet." säger Johnny Sällberg, Chief Sales Officer på Urb-it.

"Vi har jobbat med Urb-it under ett antal år och det känns därför självklart att ta detta samarbete till nästa nivå. Många av våra kunder ber om hjälp med leverans och vi vill genom detta stärka erbjudandet i vårt varuhus genom att erbjuda kunden flexibilitet i sin köpupplevelse. Nu kan kunderna själva välja om de vill ta med varan på en gång, eller lämna den hos oss för senare leverans vid ett tillfälle som passar kunden. Redan nu ser vi över möjligheterna att erbjuda Urb-it i fler kanaler. Detta kommer att bli riktigt bra", säger Andreas Sterley, Varuhuschef MediaMarkt Gallerian.

Stockholm 2018-12-03

För mer information vänligen kontakta:

Johnny Sällberg, Chief Sales Officer
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 161 26 77

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information besök: www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50.


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB