Urb-it AB (publ) inleder samarbete med The Body Shop

Urb-it och det globala skönhetsvarumärket The Body Shop inleder ett samarbete för att erbjuda miljömärkta samma dag-leveranser till kunder i Stockholm. För kunderna innebär samarbetet att de kan få sina varor levererade direkt till sig på den tid och plats som de själv önskar - till och med inom en timme.

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick med hennes banbrytande perspektiv att en verksamhet kan verka för en bättre värld för människor, djur och miljö.

Samarbetet med Urb-it är ytterligare ett initiativ för att erbjuda kunderna hållbara och kundcentriska produkter och tjänster. Via Urb-its miljömärkta leveranstjänster kommer The Body Shop att erbjuda leverans direkt från butik till slutkund, leveransen kan också skickas som en gåva direkt från butiken.

"Jag är mycket glad över att kunna starta detta samarbete med Urb-it. Vi arbetar intensivt med att vidga vårt kunderbjudande, bland annat genom att stärka köpupplevelsen i butikerna. Samarbetet med Urb-it innebär att vi kan starta upp en leveranslösning som bidrar till ett stärkt kunderbjudande utan att belasta miljön. Det är också en spännande möjlighet för oss att utforska användandet av befintligt butiksnätverk för att kunna erbjuda ännu snabbare och mer flexibla leveranser till våra kunder", säger Kay Berg, vd The Body Shop

"The Body Shop är en ledstjärna när det kommer till hur socialt och miljömässigt ansvarstagande integreras i affären som en del av kunderbjudandet. The Body Shops grundläggande hållbarhetsprinciper genomsyrar allt från produktutveckling till leverantörskedja samt kundbemötande och vi är därför extra stolta över att få möjligheten att starta detta samarbete tillsammans med dem." säger Kevin Kviblad, VD på Urb-it.

Stockholm 2019-05-06

För mer information vanligen kontakta:

Kevin Kviblad, CEO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 76 310 28 39

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i London, Paris, Stockholm och Göteborg. För mer information besök: www.urb-it.com

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50, email [email protected] 


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB