Urb-it AB (publ) inleder samarbete med Intersport

Urb-it och sportvarumärket Intersport inleder ett samarbete för att erbjuda miljömärkta samma dag-leveranser i Stockholm och sedermera i Göteborg. För kunderna innebär samarbetet att de kan få sina varor levererade direkt till sig på den tid och plats som de själv önskar - så snabbt som inom en timme.  

Intersport är ett globalt sportvarumärke med över 50 års erfarenhet av sport och sportmode. Med visionen att vara Sveriges mest inspirerande sportdestination vill man skapa en köpupplevelse i världsklass och inspirera till ett mer hållbart liv. Något som går väl i linje med Urb-it's vision om att leverera hållbara och miljömärkta leveranser i stora städer.

Samarbetet med Urb-it är ytterligare ett initiativ för att stärka satsningen på miljö och hållbarhet, samtidigt som Intersport önskar fortsätta utvecklingen mot en förstklassig kundupplevelse.

"Samarbetet med Urb-it stärker vårt miljö- och hållbarhetsarbete. Det innebär också att vi bygger vidare på vår vision om att skapa en shoppingupplevelse i världsklass. Nu kan kunden själv välja om de vill hämta upp sin e-handlade vara i något av våra butiker i Stockholm, eller om de vill att Urb-it levererar den direkt till önskad plats och vid önskad tidpunkt", säger Johan Lidenmark, Chief Digital Officer på Intersport.

"Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken och deras fokus & erfarenhet kring kundupplevelser och hållbarhet är minst sagt imponerande. Att de väljer att samarbeta med Urb-it är så klart hedrande. Vi inleder samarbetet i Stockholm med deras nyöppnade butik på Drottninggatan. Sedan rör vi oss vidare till fler butiker och nya städer. Jag ser mycket fram emot att jobba vidare tillsammans med Johan och hans team", säger Johnny Sällberg, Chief Commercial Officer på Urb-it.

Stockholm 2019-10-30

For mer information vanligen kontakta:

Johnny Sällberg, CCO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected] 
Telefon: +46 70 161 26 77

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljovanliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora stader. Urb-it finns idag i London, Paris, Lyon, Stockholm och Göteborg. For mer information besok: www.urb-it.com  Bolagets Certified Adviser ar Mangold Fondkommission AB som nas pa telefonnummer 08-5030 15 50, email [email protected] 


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB