Urb-it AB (publ) inleder samarbete med HOPE Stockholm

Urb-it och svenska modevarumärket HOPE Stockholm inleder samarbete för att erbjuda sammadag-leverans till kunder i Stockholm, oavsett om kunden handlar online eller i butik. För kunderna innebär samarbetet att de kan få sina varor levererade direkt (inom en timma), eller vid en senare tidpunkt, till en plats som kunden själv väljer, t ex arbetsplatsen.

HOPE Stockholm är ett svenskt modemärke som gjort sig kända för högkvalitativa plagg som inspirerar och framhäver individuell stil utanför konventionella ramar.

"HOPE Stockholm har alltid legat i framkant när det kommer till att utmana gamla sanningar. Till exempel så har de sedan 2017 märkt sina plagg med både dam- och herrstorlekar för att underlätta för kunden att hitta de plagg som passar just dem. Kundernas krav på bekvämlighet, flexibilitet och valbarhet ökar snabbt i takt med den växande digitaliseringen och e-handeln. Vi är mycket glada över samarbetet med HOPE Stockholm och ser framemot att kunna möta den medvetna konsumentens krav även när det kommer till leveranser" säger Johnny Sällberg CSO, på Urb-it.

Förutom e-handelsleveranser genererar samarbetet även en möjlighet för kunden att få sina produkter levererade till den plats och på den tid utifrån kundens önskan.

- Vi strävar efter att hela tiden utveckla vår kundservice och där är leverans ett av de viktigaste områdena. Det är därför extra spännande att börja jobba tillsammans med Urb-it och kunna erbjuda våra Stockholmskunder snabb och smidig leverans av sina köp, oavsett om det handlas i butik eller online, säger Åsa Sånemyr, VD på HOPE Stockholm. 

Stockholm 2018-06-25

För mer information, vänligen kontakta:
Johnny Sällberg, CSO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 161 26 77

Kort om Bolaget
Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information, besök: www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50.


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB