Urb-it AB (publ) ingår i ett samarbete med Lyxloppis

Urb-it och den Facebookbaserade marknadsplatsen "Lyxloppis" ingår i ett samarbete för att erbjuda miljömärkta leveranser till Lyxloppis medlemmar. Samarbetet innebär att Lyxloppis medlemmar kan boka en upphämtning samt leverans av sina inköp, helt på sina villkor, i såväl Stockholm som Göteborg.

Lyxloppis är Sveriges största köp- och säljcommunity på Facebook som med sina fyra grupper har över 130 000 medlemmar och befinner sig i kraftig tillväxt. Närvaron är starkast i Stockholm och Göteborg.

"Lyxloppis är ett handelscommunity med 130 000 miljömedvetna medlemmar, som i många fall handlar lokalt. En försäkrad, samma dag och person-till-person leverans, med minimal miljöpåverkan, känns både unikt och helt rätt i tiden. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Urb-it och att sälja in tjänsten som en ny standard i våra köp- och säljgrupper" säger Johan Engström, grundare på Lyxloppis.

"Urb-it's samarbete med Lyxloppis är ett mycket spännande kliv för Bolaget", säger Johnny Sällberg, CCO på Urb-it. "Facebook tar stora steg kring strategin kopplad till Marketplace och relevanta grupper, bland annat genom implementering av betal- och leveranstjänster. Här ligger alltså Urb-it och Lyxloppis i absolut framkant på marknaden genom att erbjuda vår nya, automatiserade peer-to-peer tjänst. Det blir spännande att följa utvecklingen" fortsätter Johnny Sällberg.

Stockholm 2019-06-25

For mer information vanligen kontakta:

Johnny Sällberg, CCO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 161 26 77

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljömärkta leveranser till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i London, Paris, Stockholm och Göteborg. För mer information besök: www.urb-it.com  Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50, email [email protected] 


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB