Urb-it AB (publ) ingår genom sitt brittiska samt franska dotterbolag ett samarbete med FlowerBX

Urb-it och blomsteråterförsäljaren, FlowerBX, inleder samarbete för att erbjuda hållbara samma-dags leveranser till kunder i London och Paris. Samarbetet innebär att FlowerBX kunder kan få sina köp levererade på valfri tid och till den plats de själva önskar - även inom 60 minuter.

"Blomstermarknaden fortsätter att generera intressanta samarbeten för Urb-it och vi ser tydliga tecken på hur vår flexibla leveransmodell blir efterfrågad i allt större utsträckning. Parallellt har införandet av den så kallade "Ultra Low Emission Zone" i centrala London bidragit till att leveranskostnaden för traditionella logistiklösningar blir dyrare för såväl återförsäljare som konsumenter. Även i Paris har liknande initiativ tagits för att förbättra såväl framkomlighet som att minska föroreningar. Avseende såväl kostnad som framkomlighet och föroreningar så är det den sista milen som skapar störst problem. Det är den del av leveransförehavandet som vår affärsmodell optimerar" säger Johnny Sällberg, CCO på Urb-it.

"Genom vår tekniska plattform kan vi erbjuda verktyg som kan sköta såväl kontakt, planering och leverans och ger således handlaren mer tid att fokusera på sitt sortiment samt skapandet av sina produkter" fortsätter Johnny Sällberg.

Stockholm 2019-05-08

For mer information vanligen kontakta:

Johnny Sällberg, CCO Urb-it AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 161 26 77 

Kort om Bolaget

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljömärkta leveranser till konsumenter och retailers i stora städer. Urb-it finns idag i London, Paris, Stockholm och Göteborg. For mer information besok: www.urb-it.com Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50, email [email protected]


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB