Nu erbjuder Cervera i samarbete med Urb-it leverans samma dag, direkt från butik

Cervera AB och Urb-it AB (publ) lanserar nu sitt samarbete till alla konsumenter i Stockholm. Målet är att tillhandahålla en ny omni-kanallösning som möjliggör shopping och leverans helt på kundens villkor.

Kunden gör sin beställning direkt via Cerveras e-handel. Upphämtning av kundens köp sker av en "Urber" i Cerverabutiken, för att sedan överlämnas var och när kunden än vill - till och med inom 1 timme från beställning. Genom Urb-its gåvofunktion finns även möjligheten att ge bort köpet som en gåva. Gåvomottagaren får då ett SMS för att bekräfta möjlighet att ta emot gåvan, och kan själv välja en tid och plats som passar. Samtliga överlämningar sker utan negativ miljöpåverkan då Urb-it använder sig av existerande infrastruktur, så som tunnelbana och buss, alternativt gång eller cykel. 

"Försäljningen tillfaller dessutom butiken där varan plockas ifrån, vilket gör att vi syr ihop vårt omni-kanalserbjudande än mer", säger Pelle Pettersson, e-handel- och omnikanalschef på Cervera

I Cerveras butiker finns nu även möjligheten att både betala och få sitt köp levererat vid ett senare tillfälle. Istället för att kunden skall bära runt på sina kassar, kommer en Urber till butiken och hämtar dessa för att sedan överlämna var och när kunden vill. 

"I och med samarbetet med Urb-it kan vi erbjudande en tjänst som ligger helt rätt i tiden. Speciellt då allt fler konsumenter ställer högre krav när det gäller service, flexibilitet och klimatpåverkan. Vi ser hur Urb-it hjälper oss att uppfylla dessa krav samtidigt som det gör oss väl rustade för morgondagens shoppingupplevelse", säger Pelle Pettersson på Cervera. 

"Cervera är ett mycket starkt varumärke, och har gjort en imponerande resa det senaste året. Jag är otroligt glad och stolt att vi får chansen att hjälpa Cervera att bli ännu mer konsumentfokuserade. Med detta samarbetet får vi chans att visa ännu fler konsumenter hur enkel och smidig last mile verkligen kan vara", säger Johnny Sällberg, Country Manager Sverige på Urb-it.

Stockholm den 13 december 2017

För mer information, vänligen kontakta
Lage Jonason, verkställande direktör
E-post: [email protected]
Telefon: +46 707 183 000

Kort om Bolaget
Urb-it är ett nytt och bekvämt sätt att shoppa. Lika enkelt som att handla online och lika snabbt och personligt som att handla i butik. Med Urb-it kan du shoppa online och få varan personligt överlämnad exakt dit du vill direkt. Urb-it finns idag i Stockholm, London och Paris. För mer information, besök: www.urb-it.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-503 015 50.


Om Urb-it

Urb-it erbjuder flexibla, snabba, personliga och miljövänliga leveransalternativ till konsumenter och retailers i stora städer.

Webbplats
www.urb-it.com/sv
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Urb-it via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn URBIT ISIN-kod SE0009921034 Certified Adviser Redeye AB