Representant i Frankrike

Uni-light ställde ut sina ljuskällor vid Jordbruksmässan i Rennes-Frankrike i september. Efter detta har vi haft ett lokalt besök av M. Claude Gros som företräder ett mindre företag i Frankrike. Avsikten var att visa våra installationer inom djurstallar. 

Claude Gros har sålt utrustning inom jordbruks- och energisektorn i över 15 år, i Frankrike och delvis i Schweiz. Han har de senare åren ställt ut sina produkter på stora mässor i Frankrike.
Claude Gros har ett mindre nätverk av säljare i fler regioner i Frankrike. Vi kommer att upprätta ett icke-exklusivt representationsavtal med hans företag. En första utbildning av 8 säljansvariga inleds i Frankrike i slutet av november/början av december. Uni-light kommer att närvara.
Claude Gros planerar att ha viss lagerhållning i Frankrike för att "täcka" områdena Franche Compté och Lyon-regionen, bl.a.

Claude Gros har visat prov på både kompetens och kommersiell vana och vi tror att han, med support från oss kan komma att utveckla våra affärer i Frankrike på ett lyckat sätt.

Stockholm den 26 oktober 2016 

För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 oktober 2016 kl. 08.30 CET.

Om Uni-light
Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research. Uni-light fokuserar på ett par nischmarknader.

Läs mer på www.uni-lightled.com


Om Meltron

Webbplats
www.meltron.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Meltron via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MLTR ISIN-kod SE0017936834

IR-Kontakt

Göran Lundgren Ordförande [email protected] +46 70 467 4040