Meltron får ytterligare order från skogsindustrin i Finland

Meltron har säkrat ytterligare en order på drygt närmare 600 kSEK från en av våra viktigaste kunder, ett globalt skogsföretag och ett av de största företagen i Finland. Kunden har nu beställt Meltron's avancerade LED High-Bay system, som är designat för stora industrihallar, till ytterligare en anläggning. Sedan tidigare har kunden en installation av HIgh-Bay på en annan anläggning och är mycket nöjd med resultatet.

- Efter en testinstallation på plats valdes Meltron High-Bay system på basis av kvalitet, energieffektivitet och speciellt på ljusoptiken, som förbättrar ljusspridningen utan bländning, säger Jarmo Korpisalo, Meltron försäljning Finland. Leveransen sker under våren.

- Våra kunder utvärderar belysningslösningar inte bara på energi- och kostnadsbesparingar utan också på grundval av förbättringar i produktivitet och säkerhet. Det ger Meltron en bra position eftersom Meltron's produkter karaktäriseras av mycket goda optiska prestanda och ljusspridning, säger Stefan Kåla, nytillträdd VD för Meltron.

Kunden värdesätter ljuskvaliteten och vill nu utveckla relationen med Meltron med ett ramavtal med fastlagda priser för fortlöpande inköp.

Stockholm 10 mars 2022

För ytterligare information kontakta:

Stefan Kåla, VD för Meltron AB, tel: +358 50 410 7802; [email protected]
Jarmo Korpisalo, Försäljning Meltron Oy, tel +358 40 554 1806; [email protected]

Meltron AB, Malmgårdsvägen 63, SE-116 38 Stockholm
Meltron Oy, Laivakatu 3, FI-00150 Helsinki
Läs mer på www.meltron.com

Om Meltron - "More than Just Light"

Meltron AB designar, tillverkar och säljer LED ljussystem baserade på multitekniska tillämpningar av elektronik, optik, termodynamik och nano-strukturer. "More than Just Light" betyder energieffektivitet, överlägsen ljuskvalitet, livscykelbesparingar, ökad produktivitet, säkerhet och hälsa. Meltron tillhandahåller högkvalitativa lösningar för de mest krävande miljöerna inom infrastruktur, industri, logistik och agrisektorn.

Meltrons aktie handlas på NGM Nordic SME under kortnamnet MLTR.


Om Meltron

Webbplats
www.meltron.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Meltron via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MLTR ISIN-kod SE0017936834

IR-Kontakt

Göran Lundgren Ordförande [email protected] +46 70 467 4040