REGMAR

Meltron får order från verkstadsindustri i Finland

Meltron har fått en beställning från en ny kund We-Mach Oy, ett verkstadsföretag i Vasa specialiserat på metall- och svetsningsarbeten som underleverantör till stora industriföretag med global verksamhet. Meltron kommer att leverera en turnkey installation av lampor, inkl Meltrons High Bay (MHB) och allmänbelysning (MPL), samt styrsystem och installations-arbete i fem hallar i Wel-Machs anläggning. Ordervärdet är ca 65 k€ och projektet kommer att levereras under våren. Meltron har säkrat inleveranser av kritiska komponenter.

- Efter demonstrationer och analyser på plats och med en väl genomarbetad belysningslösning var vår kund övertygad av den höga ljuskvaliteten och de stora kostnadsbesparingarna genom energieffektiviteten och den långa livslängden, säger Jarmo Korpisalo, försäljning Finland.

- Efter ett trögt andra halvår 2021 har detta år börjat bra med flera beställningar från viktiga finska kunder för mer än 100 k€, säger Göran Lundgren, t.f. VD för Meltron. Vi ser en ökad aktivitet i marknaden och en växande aktiv pipe line av projekt.

Stockholm/Helsingfors 28 januari 2022

För ytterligare information kontakta:

Göran Lundgren, t f VD för Meltron AB, tel: +46 70 467 4040; [email protected]
Jarmo Korpisalo, sales Meltron Oy, tel: +358 40 554 1806; [email protected]

Meltron AB, Malmgårdsvägen 63, SE-116 38 Stockholm.
Meltron Oy, Laivakatu 3, FI-00150 Helsinki, Finland

Läs mer på www.meltron.com

Denna information är sådan information som Meltron AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och regulatoriska krav för handel på NGM Nordic SME. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande 2022-01-28 kl 11:00.

Om Meltron - "More than Just Light"

Meltron AB designar, tillverkar och säljer LED ljussystem baserade på multitekniska tillämpningar av elektronik, optik, termodynamik och nano-strukturer. "More than Just Light" betyder energieffektivitet, överlägsen ljuskvalitet, livscykelbesparingar, ökad produktivitet, säkerhet och hälsa. Meltron tillhandahåller högkvalitativa lösningar för de mest krävande miljöerna inom infrastruktur, industri, logistik och agrisektorn.

Meltrons aktie handlas på NGM Nordic SME under kortnamnet MLTR.


Om Meltron

Webbplats
www.meltron.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Meltron via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MLTR ISIN-kod SE0017936834

IR-Kontakt

Göran Lundgren Ordförande [email protected] +46 70 467 4040