REGMAR

Plexian tecknar avtal med välrenommerat fastighetsbolag

Malmö 12 juli 2023: Malmöbaserade Plexian, leverantör av datadrivna lojalitetslösningar, meddelar idag att man ingår samarbetsavtal med ett fastighetsbolag verksamt inom förvaltning av kommersiella lokaler och bostadsfastigheter. Avtalet avser i första skedet ett shoppingcenter med ett 50-tal butiker inom flera olika segment.

Samarbetet gör det möjligt för samtliga butiker i shoppingcentret att med hjälp av Plexians lösningar Edge och Edge Publish positionera skräddarsydda erbjudanden till sina kunder på en plattform i flera olika kanaler med syftet att ge en bättre, mer personlig kundupplevelse och öka sin uppförsäljning. Lösningarna förenklar även administrationen och gör det möjligt att schemalägga kampanjer och utskick.

Som en del av avtalet, kommer Plexian även att utveckla en app som kommer att finnas tillgänglig i såväl Google Play som Apple Store. Tillsammans med övriga kanaler så som webb och sociala medier kommer appen att ge såväl butiker som kunder möjlighet att på ett smidigt sätt nå ut till sina kunder med skräddarsydda erbjudanden, rekommendationer och kampanjer.

- Vi har under det senaste halvåret arbetat hårt med att göra en omfattande turn- around av bolaget och har i samband med det fokuserat på försäljning och kunddriven affärsutveckling. Ett av våra stora fokusområden är just köpcentrum och shoppinggallerior där vi ser en väldigt stor potential och efterfrågan av våra lösningar, nationellt såväl som internationellt. Vi är väldigt glada över detta partnerskap som är ett direkt resultat av vår satsning, säger Fredrik Knutsson, vice VD på Plexian.

Samarbetet inleds med en förstudie som kommer att påbörjas till hösten. Lösningarna beräknas att vara fullt implementerade under Q4 2023.

Denna information är sådan som Plexian AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 juli 2023 14.30 CET.

För ytterligare information:
Fredrik Knutsson, vice VD Plexian
E: [email protected]
T: +46 (0) 760 00 56 23

Lovisa Fredriksson, presskontakt
E: [email protected]
T: +46 (0) 734 33 31 10

Om Plexian:
Plexian grundades 2017 i Malmö och levererar innovativa datadrivna lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika erbjudanden baserat på tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North.
För mer information, se www.plexian.se.

Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]