FinTechbolag tecknar avtal om 350 000 användare

"Vi är väldigt glada över avtalet med en partner som liksom vi tänker stort och med kundens bästa i fokus. Begreppet lojalitet är i många sammanhang missbrukat. Vi vill ta det tillbaka till ursprunget att skapa långsiktiga relationer som byggs på ärlighet och ömsesidig nytta." -säger Staffan Mattson, VD, Plexian.

Plexian räknar med att skapa cirka 50 nya arbetstillfällen i direkt anslutning till det nya partnerskapet. Denna siffra kan tredubblas till 2020 när pågående förhandlingar med andra partners går i lås. Det snabbväxande FinTechbolaget har redan vuxit ur sin befintliga bas och kommer att flytta in i nya och större lokaler under sommaren.

"Plexian har sina rötter i Malmö. Vi kommer att bygga vidare på det fundamentet och vi vill låta det avspeglas i vår kultur. Det är därför viktigt för oss att vi också bidrar till att skapa tillväxt i regionen." - säger Staffan Mattson, VD, Plexian.

Primary Contact:
Staffan Mattson
Presskontakt
CEO
[email protected] 

Plexian skapar fans! Detta gör man genom att skapa äkta relationer mellan varumärke och användare via sin lojalitetsplattform, Edge. Edge tar fördelar som tidigare var exklusiva online, så som mätbarhet och relevant riktad kommunikation, och gör dem tillgängliga i den fysiska världen. Plexian drivs av ett passionerat team med fokus på att skapa situationer där alla blir vinnare.


Om Plexian

Prenumerera

Få löpande information från Plexian via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn PLEX ISIN-kod SE0015659941 Certified Adviser Eminova Fondkomission

IR-Kontakt

Johan Möllerström CEO [email protected]