Move About slutför försäljning av den svenska verksamheten till OKQ8

Move About Group AB:s dotterbolag Move About AB och Move About Technologies AB har idag slutfört försäljningen av koncernens svenska verksamhet i enlighet med det inkråmsöverlåtelseavtal med OK-Q8 AB ("OKQ8") som offentliggjordes genom pressmeddelande den 17 november 2023. Genom försäljningen har samtliga tillgångar för drift av koncernens svenska verksamhet övergått till OKQ8 mot en fast köpeskilling om cirka 27 MSEK.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Olof Jonasson, VD på Move About Group AB (publ)
[email protected]
Mob: +46790683811

 

Certified Adviser 
Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB

Om Move About Group AB i korthet

Move About erbjuder app-baserade, miljövänliga och kostnadseffektiva mobilitetslösningar till såväl privatpersoner som företag, kommuner och organisationer. Bolaget har utvecklat och äger alla immateriella rättigheter till sin molnbaserade greentech plattform som ger digital tillgång till elbilar, elcyklar, taxi, tunnelbana och parkering via en och samma app - dygnet runt. Varje kilometer som användaren reser med elbilarna genom plattformen reducerar CO2 utsläpp. Bolagets omfattande mobilitetslösning bygger på Move About-appen som ger användaren tillgång till Bolagets pooler av elbilar, elcyklar och elscootrar. Move About hjälper även företag, kommuner och organisationer att optimera sina fordonsflottor genom att skräddarsy mobilitetslösningar efter behov. Move About grundades i Oslo, Norge år 2007 och har idag över 70 000 användare på sin plattform och över 600 elbilar i sin fordonsflotta med närvaro i Sverige och Tyskland.


Om Move About

Move About är ledande inom hållbara mobilitetstjänster. Vi erbjuder bilpooler med elbilar, elcyklar och elsparkcyklar till våra medlemmar. Vi hjälper också företag att optimera sin fordonsflotta samt levererar en komplett tjänst med bokningssystem, kundservice och fordonshantering. Noll utsläpp. Helt enkelt.

Webbplats
www.moveaboutgroup.com

Prenumerera

Få löpande information från Move About via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MOV ISIN-kod SE0016830335 Certified Adviser Mangold Fondkommission