REG

Mangold ny börsmedlem på Nasdaq Helsinki

Mangold Fondkommission AB är från och med imorgon, tisdag 15 oktober, antagen som medlem på Nasdaq Helsinki och kan därmed börja bedriva aktiehandel på marknadsplatsen.

"Vi tycker att det är fantastiskt roligt att vi nu också kan handla med aktier på Helsingforsbörsen. Vi ser en stor efterfrågan på affärer i alla de nordiska länderna och det vill vi tillmötesgå. Vi vill bredda vår verksamhet och ser framöver möjligheter till ytterligare börsmedlemskap i regionen", säger Alexander Marsh, Chef för Private Banking och Värdepappershandel på Mangold Fondkommission.

Mangold är sedan tidigare medlem på Nasdaq Stockholm, Spotlight Stock Market och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på Nasdaq Stockholm. Bolaget är en av de mindre aktörerna på dessa handelsplatser men växer kraftigt. Det totala antalet avslut på samtliga börser och marknader för samtliga kunder till Mangold ökade under årets första nio månader med 92 procent, jämfört med samma period föregående år.

Stockholm, 14 oktober 2019

För frågor kontakta:
Per-Anders Tammerlöv
CEO, Mangold Fondkommission AB
08-5030 1559

Om Mangold
Mangold erbjuder finansiella lösningar till företag och personer med potential, som levereras på ett personligt sätt med hög servicenivå och tillgänglighet. Bolaget bedriver i dagsläget verksamhet inom två segment; i) Investment Banking och ii) Private Banking. Mangold står under Finansinspektionens tillsyn och bedriver värdepappersrörelse enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Mangold är medlem på NASDAQ Stockholm, Spotlight Stock Market och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på NASDAQ Stockholm. Bolaget är även clearingmedlem och emissionsinstitut hos Euroclear Sweden. Vidare är Mangold medlem i branschorganisationerna SwedSec Licensiering AB och Svenska Fondhandlareföreningen. Mangold är noterat på NASDAQ First North Premier Growth Market och handlas med kortnamnet MANG. G&W Kapitalförvaltning AB är Bolagets Certified Adviser (08-50300050, www.gwkapital.se) och Pareto Securities är likviditetsgarant.


Om Mangold

Mangold erbjuder finansiella lösningar till företag och personer med potential, som levereras på ett personligt sätt med hög servicenivå och tillgänglighet.

Bransch
Finansiella tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn MANG ISIN-kod SE0001449380