Mälaråsen AB:s vd avgår

Vd:n i Mälaråsen AB ("Mälaråsen"), Thomas Lindström, har, efter överenskommelse med styrelsen, beslutat sig för att avgå som vd för bolaget för att gå vidare till en ny tjänst för ett större europeiskt bolag. Mälaråsen kommer omgående inleda en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare. I övergångsperioden kommer bolagets ekonomichef Oskar Wigsén att vara tillförordnad vd för Mälaråsen, med stöd av Henrik Viktorsson som under tiden kommer att fungera som arbetande styrelseordförande.

Thomas har gjort goda insatser för Mälaråsen under den tid han varit anställd i bolaget. På mina egna och styrelsens vägnar vill jag tacka Thomas för hans arbete och lycka till med det nya uppdraget, säger Henrik Viktorsson, styrelsens ordförande.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Viktorsson, styrelseordförande, Mälaråsen AB

Telefon: + 358 (0) 457 343 42 74

[email protected] 

Mälaråsen AB i korthet

Mälaråsen AB är ett publikt bolag, med organisationsnummer 559059-8594, och ett svenskt fastighetsbolag som indirekt äger bilanläggningsfastigheter i Stockholm, Uppsala och Arlandastad. Fastigheterna omfattar 70 818 kvm mark. På fastigheterna finns byggnader bestående av 33 864 kvadratmeter uthyrningsbar yta som är fullt uthyrda till Volvo Personvagnar AB. De erbjuder service och verkstadstjänster samt försäljning av nya och begagnade bilar. Hyresavtalen löper till och med den 30 september 2031. Bolaget förvaltas av Pareto Business Management AB. Bolagets aktier handlas på Spotlight Stockmarket sedan oktober 2016.


Om Mälaråsen

Mälaråsen är ett svenskt fastighetsbolag som sedan september 2016 indirekt äger en fastighetsportfölj i Stockholmsområdet och Uppsala, fullt uthyrd till Volvo Personvagnar AB.

Webbplats
www.malarasen.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Mälaråsen via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat

IR-Kontakt

Ingeborg Magnusson IR-kontakt [email protected]