REG

ForensIQ One lanserar ny version av Case Investigator

Imsys Group AB och ForensIQ One är stolta över att kunna presentera den senaste versionen av Case Investigator, version 2.0, den branschledande programvaran för strömlinjeformade och effektiva kriminella utredningar. Den här versionen är fullspäckad med spännande nya funktioner och förbättringar och revolutionerar hur utredare hanterar och analyserar data och ger dem möjlighet att upptäcka viktiga insikter snabbare än någonsin tidigare.

Fler funktioner, lättare att använda och ett kraftfullare och flexiblare verktyg gör denna 2.0 version till ett vässat och attraktivt erbjudande till marknaden.

För att få reda på mer, vänligen maila på: [email protected].

Jonas Wærn, Verkställande direktör Imsys AB (publ)

E-post: [email protected]

Telefon: +46 7 0322 8663

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-bolag verksamt inom utveckling och design av mikroprocessorer samt mjukvaruutveckling av databehandlingsprogram inom digital forensik. Bolaget skapar lösningar för hantering av information, speciellt stora mängder data. Bolagets egenutvecklade och flexibla mikroprocessorer har historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar och återfinns numera inom artificiell intelligens, AI. Mikroprocessorerna är baserade på välbeprövad teknik som möter samtidens krav på energieffektivitet inom applikationer som kräver massivt beräkningsarbete. Inom digital forensik arbetar Imsys med att förenkla och förbättra den digitala delen av bevisföring i brottsutredningar. Nutidens digitala forensik är mycket dataintensiv och produkterna gör det enklare att processa digital information och identifiera relevant data.

Om Imsys

Prenumerera

Få löpande information från Imsys via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nordic SME Kortnamn IMSYS ISIN-kod SE0011643410 Mentor Mangold Fondkommission AB