REG

Nya Boendet AB ("Nya Boendet") lanserar sin marknadsplattform genom annonsering i Euroafrica Digital Ventures AB ("Euroafrica" eller "Bolaget") SaaS-plattform Social Content

Avtalet som tecknades den 9 december 2022 (PM) aktiveras i Social Content under vecka 16. Annonssamarbetet omfattar en integration som skapar förutsättningar för att automatiskt publicera annonser för Nya Boendets bostäder i sociala medier, riktat mot relevanta målgrupper i rätt geografiska områden.
ARR för avtalet beräknas uppgå till 300 000 SEK.

Den nya marknadsplattformen Nya Boendet, som är nischad för nyproducerade bostäder i alla boendeformer samt befintliga hyresbostäder, lanserades fredagen den 14 april 2023. Dryga 25 000 bostäder täcker Sveriges karta på Nya Boendet och alla marknadsförs med geografiskt läge som utgångspunkt, samt målgruppernas intresse i respektive kanaler för ytterligare optimering.

Lotta Tjulin Thörnqvist, VD för Euroafrica Digital Ventures kommenterar:

"Vi är väldigt glada att få integrationen som ska möjliggöra Automated ads i sociala medier för Nya Boendet på plats. Automated ads är en ny intäktsström för Social Content, där vi kan ta fram skräddarsydda lösningar för automatiserade annonsfeeder för vilken bransch som helst. Som kund kan man då samla all sin annonsering i sociala medier, både traditionella kampanjer och automatiserade flöden, i Social Content, vilket sparar både tid och resurser internt."

Monika Pirslin, grundare och VD för Nya Boendet

"Med tanke på vår stora volym av bostäder är det nödvändigt med en automatiserad lösning för marknadsföringen. Trots att den är automatiserad innebär det ett stort engagemang från vår sida, genom att se till att kommunikationen om bostäderna i annonserna är attraktiv. Ledorden i samarbetet är tydlighet, kvalitet och engagemang - det är något vi båda bolag drivs av och ser fram emot att leverera."

För ytterligare information, vänligen kontakta:
E-post: [email protected]
Telefon: +46 703862497

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Om Euroafrica

Euroafrica Digital Ventures AB (publ) är ett techbolag inom digital media. Bolaget har under mer än ett decennium arbetat med marknadsföring i digitala kanaler och utvecklat kundanpassade SaaS-lösningar för effektivare och bättre resultat för marknadsföringskampanjer. Med en etablerad verksamhet i Norden har Bolaget tagit beprövade affärskoncept till tillväxtregionen Östafrika. Bolaget driver Tanzanias största digitala köp- och säljplattform och ska stärka denna befintliga plattform genom att nyttja synergierna mellan Bolagets tekniska plattformar samt att expandera till andra tillväxtmarknader i Östafrika.

För mer information, se Euroafricas hemsida www.euroafricadigitalventures.com
Följ oss i sociala medier på Linkedin https://www.linkedin.com/company/euroafrica- digital-ventures

Bifogade filer

PM-Nya-Boendet-1.pdf

Om Euroafrica

Webbplats
www.euroafricadigitalventures.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Euroafrica via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn EURA ISIN-kod SE0015660345 Certified Adviser Mangold Fondkommission