REG

Euroafrica Digital Ventures skriver avtal om att förvärva Zoomtanzania.com

Euroafrica Digital Venture AB:s ("Euroafrica Digital Ventures" och "Bolaget") har som tidigare kommunicerats tecknat en avsiktsförklaring att förvärva Zoomtanzanias immateriella tillgångar. Idag har Bolaget undertecknat förvärvsavtalet enligt tidigare kommunicerade villkor.

Euroafrica Digital Ventures har idag tecknat avtalet om att förvärva de immateriella tillgångarna till Zoomtanzania.com såsom varumärke, domän, databas, sociala mediakonton mm. Bolaget betalar 310 000 USD (ca 2,7 MSEK) för tillgången och stärker och befäster sin position som den största och dominerande aktören på den tanzaniska marknaden. Affären slutförs omedelbart efter myndigheterna i Tanzania beslutar i ärendet.

Philip Ebbersten, VD för Euroafrica Digital Ventures kommenterar

"Det känns väldigt bra att komma i mål med avtalet. Vi börjar snart med processen att migrera över tillgångarna till vår plattform. Vi kommer tillsammans med vår mediepartner Swahili Digital lägga en plan för marknadskommunikation om att Kupatana och Zoomtanzania har gått ihop. Vi ser fram emot de kommande månaderna där vi kommer att lägga grunden för att öka tillväxttakten ytterligare".

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Philip Ebbersten, VD Euroafrica Digital Ventures AB

E-post: [email protected]

Telefon: +46 (0) 73 816 89 94

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB 08-684 211 10 [email protected]

Om Euroafrica

Euroafrica Digital Ventures AB (publ) är ett techbolag inom digital media. Bolaget har under mer än ett decennium arbetat med marknadsföring i digitala kanaler och utvecklat kundanpassade SaaS-lösningar för effektivare och bättre resultat för marknadsföringskampanjer. Med en etablerad verksamhet i Norden har Bolaget tagit beprövade affärskoncept till tillväxtregionen Östafrika. Bolaget driver Tanzanias största digitala köp- och säljplattform och ska stärka denna befintliga plattform genom att nyttja synergierna mellan Bolagets tekniska plattformar samt att expandera till andra tillväxtmarknader i Östafrika.

För mer information, se Euroafricas hemsida www.euroafricadigitalventures.com

Följ oss i sociala medier på Linkedin https://www.linkedin.com/company/euroafrica-digital-ventures

Bifogade filer

PM-EADV-20211029-zoom.pdf

Om Euroafrica

Webbplats
www.euroafricadigitalventures.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Euroafrica via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn EURA ISIN-kod SE0015660345 Certified Adviser Mangold Fondkommission