Euroafrica Digital Ventures skriver avtal med ledande östafrikanskt influencer-nätverk

Euroafrica Digital Ventures AB:s ("Euroafrica" och "Bolaget") tanzaniska dotterbolag Afrieuro Digital Ventures Ltd har idag ingått ett avtal med Kipaji App ("Kipaji"), ett av Östafrikas ledande nätverk för influencers, för att gemensamt kommersialisera skräddarsydda paket till Euroafricas befintliga och nya kunder.

Euroafricas dotterbolag, Afrieuro Digital Ventures Ltd, har idag ingått ett avtal med Kipaji för att gemensamt paketera in Kipajis nätverk för influencers i Euroafricas annonseringserbjudande. Det här innebär att Bolaget kan erbjuda sina kunder flertalet annonseringsformat och på så sätt skapa kampanjer mer anpassade efter kunders individuella behov. Kipaji startades 2022 och har sedan starten byggt upp ett nätverk av 120 influencers som når ut till över 20 miljoner människor i regionen. Kipaji har bland annat tidigare arbetat med välkända företag som Coca Cola.

 

Peter Persson, VD för Euroafrica kommenterar

"Det är med stor glädje som jag kan meddela ännu ett viktigt samarbete för ett av våra dotterbolag för att komplettera vårt annonseringserbjudande. Vi har under de senaste månaderna sett en ökad efterfrågan av just denna tjänst och med ett nära samarbete med ledande parter såsom Kipaji har vi möjlighet att integrera detta nätverk med Kupatanas plattform. På sikt räknar vi även med att detta ska kunna integreras med våra säljare och deras produkter."

 

Gerald Odhiambo, VD för Kipaji kommenterar

"We are extremely proud to begin this collaboration with Tanzania's largest marketplace and one of the most well-known brands in the country. The collaboration will help us strengthen our offering but also strengthen the trust Kipaji has from its customers. We look forward to working with the Afrieuro team."

För ytterligare upplysningar:

Peter Persson, VD Euroafrica Digital Ventures AB
Mail: [email protected]
Telefon: +46 (0) 70 440 24 98

 

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB

Om Euroafrica

Euroafrica Digital Ventures AB är ett techbolag inom digital media. Bolaget har under mer än ett decennium arbetat med marknadsföring i digitala kanaler och utvecklat kundanpassade SaaS-lösningar för effektivare och bättre resultat för marknadsföringskampanjer. Med en etablerad verksamhet i Norden har Bolaget tagit beprövade affärskoncept till tillväxtregionen Östafrika. Bolaget driver Tanzanias största digitala köp- och säljplattform och ska stärka denna befintliga plattform genom att nyttja synergierna mellan Bolagets tekniska plattformar samt att expandera till andra tillväxtmarknader i Östafrika. För mer information, gå in på www.euroafricadigitalventures.com.


Om Euroafrica

Webbplats
www.euroafricadigitalventures.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Euroafrica via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn EURA ISIN-kod SE0015660345 Certified Adviser Mangold Fondkommission