Euroafrica Digital Ventures dotterbolag Kupatana lanserar sin nya teknologiska plattform

Euroafrica Digital Venture ABs ("Euroafrica Digital Venture" eller "Bolaget") dotterbolag Kupatana AB ("Kupatana") går live med den nya plattformen den 15 februari 2022.

Som tidigare har kommunicerats förvärvade Kupatana en ny teknologisk plattform i november 2021 för att ge ökade funktionaliteter och säkerhet till de hundratusentals unika besökarna på plattformen varje månad. Nu kan Bolaget meddela att man är färdiga med det omfattande migreringsarbetet och är redo att öppna upp den nya plattformen i mitten på februari. Bolaget har även under de senaste veckorna utvecklat ytterligare funktionalitet som släpps i samband med lanseringen.

Den nya plattformen kommer att finnas tillgänglig på webb, iOS och Android och erbjuder flertalet nya tjänster så som möjligheten för säljare att öppna upp egna butiker, en virtuell plånbok för att genomföra köp av olika VAS tjänster samt en snabbare och förbättrad användarupplevelse för både säljare och köpare.

I samband med lanseringen av plattformen släpper Kupatana även en helt ny visuell identitet och en ny strategi för sin kundtjänst med syfte att skapa en trygg och säker plats för säljare och köpare att utbyta produkter på.

Bolaget kommer att fortsätta utveckla plattformen och bygga flera tjänster för de tanzaniska internetanvändarna. Bolaget har redan påbörjat arbetet med "Kupatana Services" som ska göra det möjlighet för befintliga användare att boka resor, beställa mat, leverera produkter mm.

Philip Ebbersten, VD för Euroafrica Digital Ventures kommenterar

"Vi har på kort tid lyckats slutföra migreringsarbetet och är nöjda med utvecklingen av den nya plattformen. Nu blickar vi framåt mot att gå live och den marknadsföringskampanj som påbörjas från och med mitten på februari. Vi befinner oss i en stark position med den nya plattformen, uppköpet av zoomtanzania.com, svenskt erfaret management på plats med en kassa som ger oss möjligheten att implementera vår aggressiva tillväxtplan samt att implementera fler tjänster och en unik intäktsmodell för den tanzaniska marknaden."

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Philip Ebbersten, VD Euroafrica Digital Ventures AB

E-post: [email protected]

Telefon: +46 (0) 73 816 89 94

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB 08-684 211 10 [email protected]

Om Euroafrica


Euroafrica Digital Ventures AB (publ) är ett techbolag inom digital media. Bolaget har under mer än ett decennium arbetat med marknadsföring i digitala kanaler och utvecklat kundanpassade SaaS-lösningar för effektivare och bättre resultat för marknadsföringskampanjer. Med en etablerad verksamhet i Norden har Bolaget tagit beprövade affärskoncept till tillväxtregionen Östafrika. Bolaget driver Tanzanias största digitala köp- och säljplattform och ska stärka denna befintliga plattform genom att nyttja synergierna mellan Bolagets tekniska plattformar samt att expandera till andra tillväxtmarknader i Östafrika.

För mer information, se Euroafricas hemsida www.euroafricadigitalventures.com

Följ oss i sociala medier på Linkedin https://www.linkedin.com/company/euroafrica-digital-ventures


Om Euroafrica

Webbplats
www.euroafricadigitalventures.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Euroafrica via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn EURA ISIN-kod SE0015660345 Certified Adviser Mangold Fondkommission