Euroafrica Digital Ventures dotterbolag går live med mäklarkedjan Properties & Partners för mikromarknadsföring av bostadsannonser

Euroafrica Digital Ventures AB:s ("Euroafrica Digital Ventures eller Bolaget") dotterbolag Social Media Lab Nordic AB ("Social Media Lab") går live med mikromarknadsföring för mäklarkedjan Properties & Partners.

Som tidigare har kommunicerats skrev Social Media Lab Nordic avtal med Properties & Partners att leverera mikromarknadsföring i sociala mediekanaler genom Bolagets SasS plattform Social Content. Utvecklingen av modulen i mjukvaran är klar och tjänsten lanseras omgående. Alla mäklare hos Properties & Partners har nu tillgång till med små medel marknadsföra bostäder i olika sociala kanaler till utvalda målgrupper inom en specifik geografi.

Bolaget har utvecklat en tjänst som kan säljas till flera fastighetsmäklarbolag på marknaden som möjliggör att de enskilda mäklarna kan marknadsföra deras listade objekt på sociala media-plattformar. Genom Social Content får mäklarna automatiska rapporteringar om hur varje enskild annons presterar och när objektet har rapporterats som sålt slås annonsen om automatiskt till ett sålt objekt. Bolagets ersättning är 25% av den mediepeng mäklarna väljer att spendera på marknadsföringen.

Fredrik Holmström, VD för Social Media Lab kommenterar

Med denna nya del av Social Content så kan vi tillgodose mäklarbranschen för bostäder med mikromarknadsföring i sociala medier på ett enkelt och automatiskt sätt. Vi ser även att tekniken är en del i att utveckla andra automatiserade annonslösningar för andra branscher och kommer även innefatta flera kanaler med tiden. Framtidens digitala mediaköp kommer bli mer och mer automatiserade och finns en stor vikt för oss som bolag att ligga i framkant i Martech sektorn.

Philip Ebbersten, VD Euroafrica Digital Ventures AB kommentar

Vi utvecklar tekniker som driver våra affärer framåt. Vi ser även att denna tjänst kommer att kunna implementeras i den nya Kupatana plattformen för de företag som väljer att ha en e-handelssida där de enkelt kan mikromarknadsföra sina produkter även i sociala medier. Det blir ytterligare en värdeskapare för Kupatanas kunder att kunna erbjuda flera kanaler att nå ut med sina produkter på ett kostnadseffektivt sätt.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Philip Ebbersten, VD Euroafrica Digital Ventures AB

E-post: [email protected]

Telefon: +46 (0) 73 816 89 94

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB 08-684 211 10 [email protected]

Om Euroafrica

Euroafrica Digital Ventures AB (publ) är ett techbolag inom digital media. Bolaget har under mer än ett decennium arbetat med marknadsföring i digitala kanaler och utvecklat kundanpassade SaaS-lösningar för effektivare och bättre resultat för marknadsföringskampanjer. Med en etablerad verksamhet i Norden har Bolaget tagit beprövade affärskoncept till tillväxtregionen Östafrika. Bolaget driver Tanzanias största digitala köp- och säljplattform och ska stärka denna befintliga plattform genom att nyttja synergierna mellan Bolagets tekniska plattformar samt att expandera till andra tillväxtmarknader i Östafrika.

För mer information, se Euroafricas hemsida www.euroafricadigitalventures.com

Följ oss i sociala medier på Linkedin https://www.linkedin.com/company/euroafrica-digital-ventures


Om Euroafrica

Webbplats
www.euroafricadigitalventures.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Euroafrica via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn EURA ISIN-kod SE0015660345 Certified Adviser Mangold Fondkommission