REGMAR

Acconeer tecknar distributionsavtal med Koreanska TecAhead

Acconeer och sydkoreanska TecAhead tecknar ett distributionsavtal för pulsade koherenta radarsensorer och moduler för den koreanska marknaden. De två företagen har redan ett försäljningsavtal på plats och med det nya distributionsavtalet på plats kommer TecAhead att bidra till att stärka Acconeers position på den koreanska marknaden.

Magnus Gerward, Head of Business Development kommenterar: "Vi har arbetat med TecAhead som försäljningsagenter i några år nu, och de har fått in flera kunder och intressanta affärsmöjligheter. Det känns fantastiskt att ta nästa steg för ännu djupare samarbete och framför allt bättre service till våra koreanska kunder."

Med kontor i Seoul och Daejeon har TecAhead sedan starten 2011 framgångsrikt introducerat innovativa teknologier som behövs för kunderna och fortsätter att tillhandahålla teknologier som kommer att definiera nästa decennium.

För ytterligare information kontakta:

Lars Lindell, vd Acconeer, Telefon +46 10 218 92 00, Mail: [email protected] 

Magnus Gerward, Head of Business Development Acconeer, Telefon +46 10 218 92 00, Mail: [email protected]

 

Denna information är sådan information som Acconeer AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 18 april 2023 10.00.

Om Acconeer AB

Med banbrytande teknologi har Acconeer utvecklat en radarsensor som öppnar en ny värld för interaktion. Acconeers mikroradarsensor, med låg strömförbrukning, hög precision, liten storlek och hög robusthet, är en 60 GHz robust och kostnadseffektiv sensor för detektion, avståndsmätning, rörelsedetektering och kamerastödda applikationer med behov av låg strömförbrukning. Acconeer kombinerar fördelen med låg strömförbrukning hos pulsade radarsystem med hög noggrannhet hos koherent radar, allt integrerat i en komponent med en yta på endast 28 mm2. radarsensorn kan ingå i en rad mobila konsumentprodukter, från smartphones till wearables, men även inom områden såsom robotar, drönare, Internet of Things, sjukvård, fordonsindustri, industrirobotar samt säkerhets- och övervakningssystem. Acconeer är ett halvledarbolag och har som affärsmodell att sälja hårdvara till tillverkare av konsumentelektronikprodukter. Acconeer är listat på Nasdaq First North Growth Market med tickerkoden ACCON, Redeye är bolagets Certified Advisor (CA). För mer information: www.acconeer.com


Om Acconeer

Baserat på banbrytande forskning från Lunds universitet har Acconeer utvecklat världens minsta, kostnadseffektiva och energisnåla högprecisions 3D radarsystem.

Webbplats
www.acconeer.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Acconeer via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ACCON ISIN-kod SE0010546242 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Lars Lindell VD [email protected] 010-218 92 00